Tájékoztató

Üdvözöljük a KIFÜ szolgáltatás kezelési oldalán!

A felületen lehetősége van a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség által, a Tisztaszoftver Program keretein belül biztosított Microsoft Office személyes licenc igénylésére.

A folyamat megkezdéséhez kérjük, kattintson a „Bejelentkezés a KRÉTA rendszeren keresztül” gombra és adja meg saját KRÉTA bejelentkezési adatait. A KRÉTA azonosítás után elkezdődik az igénylési folyamat, amelynek lépéseit megtalálja a Tájékoztató menüpont alatt.

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenleg a portálon keresztül csak a szakképző és többcélú szakképző intézmények, KRÉTA azonosítóval rendelkező tanulói, oktatói és pedagógusai igényelhetnek Microsoft Office licencet. Amennyiben Ön nem szakképző és többcélú szakképző intézmény tanulója, oktatója vagy pedagógusa és Microsoft Office licencet igényelne, keresse fel az Oktatási Hivatal honlapját. Amennyiben Ön nem szakképző és többcélú szakképző intézmény oktatója vagy pedagógusa és egyéb Microsoft licenceket igényelne, keresse fel a KIFÜ Tisztaszoftver honlapját.
Bejelentkezés a KRÉTA rendszeren keresztül